088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Advocaat-Senior jurist

Vacature

vacature

Advocaat – Senior jurist (m/v | 32 – 40 uur)

Voor ons team zoeken wij een actieve, ondernemende advocaat of senior-jurist voor de bestuursrechtelijke kant van onze kantoorpraktijk (32-40 uur). Je bent direct zelfstandig inzetbaar in de wereld van bestemmingsplannen, begeleiding van aanvragen, advieswerk en procederen over omgevingsvergunningen en handhavingsacties door de overheid. Daarnaast werken wij op het grensvlak met het civiele recht met huurovereenkomsten, burenrecht en kwesties over erfdienstbaarheden en kom je daarmee ook in aanraking. Een breed pallet, ‘never a dull moment’. Je opgedane kennis en ervaring sluiten hierbij aan, zodat je met plezier je werk doet.

Je gaat vooral aan de slag met particulieren, de klein-zakelijke markt, particuliere beleggers en kleine projectontwikkelaars. Leren doen we elke dag; in dossiers, cursussen en van elkaar. Ontwikkeling door te doen staat bij ons elke dag weer centraal.

Over HABITAT advocaten

“Uw omgeving… is onze specialiteit”, omschrijft ons goed. Het omgevingsrecht en aanpalende rechtsgebieden is onze tak van sport, en dit vatten wij ruim op. Je komt in een team met vier advocaten en twee administratieve ondersteuners in onze helpdesk.

Wat bieden wij?

HABITAT advocaten is een groeiend advocatenkantoor gevestigd in een monumentaal pand aan de Keizersgracht in Amsterdam. Prachtige vergaderruimtes als dat weer kan en een actieve receptie. Onze teamleden beschikken over uiteenlopende expertises, wat het elke dag weer interessant maakt om samen aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend werken wij zelfstandig helemaal digitaal en plaats onafhankelijk in een hybride setting, dus thuis en op kantoor als dat weer kan. Deeltijd is mogelijk met een minimum van 3 dagen. Ben je zzp-er en wil je dat blijven of wil je je kantoor ombouwen naar een HABITAT-vestiging, dan is dat ook zeker bespreekbaar.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Dan spreken we elkaar snel.