088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Karin Vaalburg

Karin Vaalburg – Advocaat

‘Wat mij betreft bestaat er geen probleem zonder een oplossing’.

Karin Vaalburg is sinds 2002 advocaat. Naast haar baan als advocaat was ze militair reservist bij de Koninklijke Landmacht. Ze is later zelfs helemaal overgestapt naar het militaire leven en werd beroepsofficier. De ervaringen die ze opdeed in het militaire leven, waaronder werken onder verzwaarde omstandigheden en beslissingen nemen met grote consequenties, hebben haar verantwoordelijkheidsgevoel, besluitvaardigheid en doelgerichtheid zeer versterkt!

Nu past ze de ‘can do’ en ‘no-nonsense’ mentaliteit van het militaire leven toe in haar werkzaamheden als advocaat bij HABITAT advocaten. Karin houdt zich bezig met de (leef)omgeving van ondernemers en bewoners. Of het nu gaat om het bestuursrecht, omgevingsrecht, of woonbotenrecht, Karin komt met pragmatische oplossingen die cliënten écht verder helpen.

Wat kan je van Karin verwachten?
Ze vindt het belangrijk dat cliënten aan de voorkant een goed beeld krijgen over hoe een procedure er uit komt te zien. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. In haar werkwijze staat duidelijkheid en bereikbaarheid centraal. Het is belangrijk dat cliënten zich snel comfortabel voelen om tot de kern van de problemen te komen. Wanneer de lijnen kort zijn, kan het maximale resultaat worden behaald.

Vrije tijd
In haar vrije tijd gaat Karin graag naar concerten en wandelt ze door de bossen. En sinds kort heeft ze het reizen met de trein ontdekt. Zo maakt ze mooie trips door Europa.

Nevenactiviteiten
Karin Vaalburg is lid van de Vereniging van bouwrechtadvocaten (VBR-A) en de Vereniging voor Milieurecht. Daarnaast is ze onafhankelijk voorzitter van de Hoor- en Advies Commissie bezwaarschriften en klachten bij de provincie Overijssel, en plaatsvervangend voorzitter van de commissie bezwaarschriften Dekens.

Flex-partner
Karin Vaalburg is bij HABITAT advocaten aangesloten als Flex-partner. Naast haar werkzaamheden bij HABITAT advocaten is zij eigenaar van het kantoor Vaalburg Advocatuur.

Ben je benieuwd naar de werkwijze van Karin of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact op via de contactpagina, of bel de HABITAT-helpdesk via 088-400700.

Net als onze andere advocaten is Karin geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)

nl_NL