088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

William Jackman

William Jackman – Advocaat

‘De mogelijkheden zitten hem vaak in de details’

Bij HABITAT advocaten is William specialist op het gebied van privaat bouwrecht. Vanwege zijn technische achtergrond houdt hij zich veel bezig met bouw- en milieutechnische zaken. Zo heeft William zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in privaatrechtelijk bouwrecht en het bijbehorende procesrecht. Hij is echter van meer markten thuis. Zo weet William zijn weg ook gemakkelijk te vinden binnen het VvE-recht, woonbotenrecht, huurrecht, en het omgevingsrecht. Het doen van goed feitenonderzoek staat voor hem bij elke zaak centraal, en hierbij komt zijn technische kennis voortreffelijk van pas.

Vanuit zijn brede ervaring in de bouwtechnische wereld weet William precies tegen welke vraagstukken en (juridische) problemen aannemers en opdrachtgevers aanlopen. In het verleden kreeg hij in verschillende management functies vaak met lastige bouwrechtelijke zaken te maken. Zodoende rolde hij het bouwrecht in, en startte hij een rechten studie aan de Open Universiteit. In 2015 is William advocaat geworden.

William maakt in zijn vrije tijd mooie tochten op zijn motor, speelt gitaar en doet aan waterpolo.

Contact

Heb jij een vraagstuk over privaat bouwrecht? Ben je benieuwd naar de expertises van William? Of kunnen wij je verder helpen met een kwestie omtrent omgevingsrecht? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina, of bel ons op 088-2400700.