088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Vacature advocaat omgevingsrecht

Vacature

Advocaat omgevingsrecht  m/v (32-40 uur)

Haak je aan als ervaren HABITAT-advocaat?

Wie ben jij?

Wij zien een beeld van een actieve, ondernemende advocaat voor de bestuursrechtelijke kant van onze kantoorpraktijk. Je bent direct zelfstandig multi-inzetbaar in ons vakgebied, ook op complexe zaken. Je werkt op het grensvlak van omgevingsrecht en civielrecht en voelt je ondernemer die wil bouwen aan meer. Ook word je blij van een landelijke scope en gaat voor mens en probleem. Wil je ondernemerskwaliteiten ontwikkelen dan krijg je daarvoor natuurlijk de ruimte.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiend advocatenkantoor gevestigd in een geweldig mooi en centraal gelegen monumentaal pand aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het omgevingsrecht en aanpalende rechtsgebieden is onze tak van sport. Een breed pallet, werkelijk ‘never a dull moment’. Check onze websites via www.habitatconnect.nl voor meer inhoudelijke informatie.

Wij streven naar het bieden van A-kwaliteit ondersteuning, juridisch en strategisch. Maar ook in de relatie van mens tot mens. Binnen ons team beschikken we over uiteenlopende expertises, wat het elke dag weer interessant en leerzaam maakt. Onze kantooromgeving is volledig gedigitaliseerd. Zo werken wij zelfstandig en helemaal digitaal, plaats onafhankelijk in een hybride setting, dus naar eigen wens thuis en op kantoor.

Wat hebben wij verder te bieden?

• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
• Gezellige borrels en kennissessies;
• Een werklaptop;
• Deeltijd is mogelijk met een minimum van 3 dagen.

Ben je één-pitter en wil je dat blijven en toch onderdeel worden van ons team en zakenstroom, dan hebben wij een beproefde flex-constructie klaar liggen. Of wil je je kantoor inbrengen als HABITAT-vestiging, dan is dat ook zeker bespreekbaar.

Kijken of het klikt?

Neem contact op via 088-2400700 of mail naar helpdesk@habitatconnect.nl.

nl_NL