088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Vacature helpdeskmedewerker

Vacature

Ben jij de juridisch medewerker (HBO) die wij zoeken?

Als juridisch medewerker vervul je een ondersteunende rol binnen ons team. Je houdt je bezig met dossiervoorbereiding en het maken van financiële – en werkafspraken. Daarnaast bewaak je termijnen en verzorg je de planning. Ook voer je voorbereidend juridisch onderzoek uit en duik je in relevante jurisprudentie. In deze rol heb je veel contact met cliënten en externe partijen. Kortom, jij weet continu wat speelt binnen ons team en bij onze cliënten.

Wie ben jij?

Je hebt een proactieve houding en weet van aanpakken. Ook ben je sociaal en makkelijk in de omgang met cliënten. Wij zoeken iemand die 32 uur per week beschikbaar is en kortgeleden een hbo-opleiding Rechten heeft afgerond. Heb je daarnaast affiniteit met het omgevingsrecht en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Laten we dan kennismaken!

Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiend advocatenkantoor gevestigd in een geweldig mooi en centraal gelegen monumentaal pand aan de Keizersgracht in Amsterdam. We houden niet van rangen en standen, ieder teamlid is even belangrijk voor het succes van het kantoor. Groei betekent een setting waarin we ons zelf steeds weer uitvinden, uitdagingen aanpakken en onze cliënten met raad en daad helpen. Wij werken op het grensvlak van het bestuursrecht en het civiele recht. Een breed pallet, werkelijk ‘never a dull moment’. Check onze websites via www.habitatconnect.nl voor meer inhoudelijke informatie.

Wat hebben wij verder te bieden?

• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
• Gezellige etentjes/borrels en kennissessies;
• Een werklaptop;
• Gratis specialty koffie
• Salaris dat past bij jouw kennis en werkervaring

Kijken of het klikt?

We nodigen je graag uit om langs te komen bij ons op kantoor, of om online kennis te maken via Teams. Neem eerst even contact op via 088-2400700 en stuur je motivatiebrief en CV naar helpdesk@habitatconnect.nl. We kijken uit naar je reactie!

nl_NL