088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

HABITAT-MODELS : Enforcement request form

model handhavingsverzoek

Draw up an enforcement request yourself

Ondervindt u ergens overlast of hinder van? Dan is het mogelijk de bevoegde overheid te verzoeken daar een einde aan te maken. Met deze handige tool kunt u eenvoudig uw eigen handhavingsverzoek* opstellen. Door middel van het invullen van een formulier wordt een handhavingsverzoek op maat samengesteld. U kunt deze daarna eenvoudig bewerken in Microsoft Word. Heeft u vragen over het formulier of het gebruik ervan? Neem gerust contact met ons op: 088-2400700

* The model for the enforcement request is intended for private individuals. Companies, foundations and associations are requested to contact us first.
Bedrijven, stichtingen en verenigingen verzoeken wij eerst contact us.
De ingevulde gegevens kunnen worden gebruikt door ons kantoor met als doel het gebruik te evalueren en daarmee de gratis dienstverlening verder te verbeteren. Het model handhavingsverzoek is door HABITAT advocaten & juristen opgesteld om u zoveel mogelijk van dienst te zijn. We hebben getracht om het formulier en het model zo praktisch mogelijk in te richten en up to date te houden. Indien er toch nog fouten, onjuistheden en onduidelijkheden in zouden staan of er problemen ontstaan door het gebruik van het formulier en het model, dan kan HABITAT advocaten & juristen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden, ook niet voor de eventuele negatieve gevolgen en gevolgschade daarvan.

en_GB