088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

MKB Bedrijfslocatiecheck

HABITAT | MKB-Bedrijfslocatiecheck. €750,- (ex. B.T.W)

Met de MKB-bedrijfslocatiecheck analyseren we de juridische aspecten met betrekking tot het gebruik van uw MKB-bedrijfslocatie. Wij brengen de bestaande juridische locatie-aspecten en omgevingsgevoeligheid zo goed mogelijk voor u in kaart. Zo nodig worden daarbij ook handhavingsrisico’s in kaart gebracht. Of u nu een makelaar, projectontwikkelaar of ondernemer bent, de bedrijfslocatiecheck is ontworpen om u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het verminderen van juridische risico’s bij het aankopen of ontwikkelen van een bedrijfslocatie.

Welke juridische aspecten checken we?

Bij HABITAT advocaten begrijpen we dat de juiste locatie van essentieel belang is voor het succes van uw project. Daarom hebben we de MKB-bedrijfslocatiecheck ontwikkeld, die zich richt op een breed scala aan cruciale juridische aspecten die van invloed zijn op het gebruik van MKB-bedrijfslocaties. Wij voeren een uitgebreide analyse uit op basis van factoren die passen bij uw situatie. De MKB-bedrijfslocatiecheck is maatwerk, dus wij stellen deze op naar uw wensen. Wel checken wij altijd het bestemmingsplan, de structuurvisie en relevante milieuregelgeving.

Vermijd onnodige juridische obstakels

Passen uw bedrijfsactiviteiten niet (geheel) in de bestaande regelgeving, dan loopt u een handhavingsrisico. Bij overtredingen kan de overheid uw bedrijf aanschrijven en is de kans groot dat u een dwangsom krijgt opgelegd om de overtreding te beëindigen. U kunt zelfs strafrechtelijk worden aangepakt vanwege geconstateerde overtredingen. Onze bedrijfslocatiecheck is ontworpen om dit te voorkomen. Zo vermijd u onnodige juridische obstakels en minimaliseert u het risico.

Wij checken uw bedrijfslocatie

Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van alle relevante regelgeving en mogelijke risico’s, zodat u met vertrouwen uw project kunt realiseren. Vraag de MKB-bedrijfslocatiecheck aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het minimaliseren van juridische risico’s. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijfslocatie optimaal gebruikt kan worden.

Start uw aanvraag

Vul het formulier in met in het onderwerp “MKB-bedrijfslocatiecheck”. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

onderzoek bedrijfslocatie? Doe de mkb-bedrijfslocatiecheck!

  Uw naam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw mailadres

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Zijn alle velden ingevuld?

  nl_NL