088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

HABITAT – helpdesk over

HABITAT - helpdesk

De helpdesk binnen HABITAT advocaten

Eerste aanspreekpunt

De helpdesk is een spil in onze kantoororganisatie en is vaak het eerste contact tussen u en HABITAT advocaten. Bent u een nieuw contact voor ons dan zal onze medewerker u bevragen over de casus, lopende termijnen en de ondersteuning die u vraagt. De helpdeskmedewerker heeft zo nodig altijd snel toegang tot één van onze advocaten.

HELPDESK-Dienstverlening

De helpdesk biedt en coördineert verschillende specifieke diensten. Zo zijn er aparte diensten voor Architecten en voor KAM-adviseurs. Daarnaast is het mogelijk een juridische helpdesk voor uw achterban aan ons uit te besteden. Ook verzorgt de helpdesk sommige producten voor een vaste prijs, zie hiervoor onze webshop.

Informatie

U ontvangt naar behoefte allerlei informatie over ons kantoor, prijzen en mogelijkheden om de kosten te beperken door samen te werken met anderen (HABITAT-COLLECTIEF) waarbij de helpdesk een actieve rol speelt bij het vormen van een collectief. Verder is uitgebreide informatie beschikbaar omtrent de vraag of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand en de mogelijkheden van samenwerking met rechtsbijstandverzekeraars.

Afspraken

Ook reserveert de helpdeskmedewerker voor u als (groep) particulier(en) een afspraak op een HABITAT-CONTACTLOCATIE of voor ondernemers op hun eigen bedrijfslocatie, als u een HABITAT-START afspraak wilt maken, een intakegesprek wilt voeren met een advocaat of direct aan de slag wilt met ons kantoor.

Dossieronderzoek

De helpdesk voert ook eenvoudiger onderzoekswerk uit in dossiers zodat de advocaten kunnen besparen op de tijd die ze nodig hebben voor uw dossier.

Uw eigen helpdesk

Met organisaties en bedrijven kunnen maatwerkafspraken worden gemaakt voor het opzetten van een structurele samenwerking met de helpdesk.

 

Rosa-de-Valk-HABITAT|Helpdesk

      Contact:

 • Landelijk telefoonnummer :
  088-2400700
 • fax:
  088-2400701
 • Email:
  helpdesk@habitatconnect.nl
 • Skype, Facetime, (video/telefonisch) vergaderen:
  Op afspraak

nl_NL