088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Ad Liefting

Ad Liefting – Advocaat

Ad Liefting heeft ruim 30 jaar diepgaande werkervaring als advocaat. Zo heeft hij zich door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Inmiddels focust hij zich al meerdere jaren op het huurrecht, burenrecht en vve-recht. Juist de diversiteit van de casuïstiek waar hij mee te maken krijgt, spreekt hem aan. Of het nu gaat om kleine of grote zaken voor particulieren of ondernemingen, Ad weet zich goed in te leven in de emotionele en juridische aspecten van een kwestie.

Ad studeerde Bedrijfsrecht aan de Universiteit van Leiden en Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management. Ook woonde hij kort in de Verenigde Staten, waar hij studeerde aan de Berkeley University in California.

Werkwijze
Samen met cliënten op zoek naar echte oplossingen, onder het motto; ‘als er geen muziek in zit, doen we het niet’. Daar draait het voor Ad om. Daarom staat eerlijke en open communicatie centraal bij zijn werkwijze. Juist door samenwerkingen en relaties met cliënten op te bouwen waar cliënten actief meedenken en informatie delen, weet Ad resultaten te behalen en oplossingen te bereiken.

Samenwerking
Ad werkt al jarenlang samen met HABITAT advocaten en maakt sinds 1 maart 2023 deel uit van het kernteam. Overleg met alle HABITAT betrokkenen is structureel en gericht op resultaat.

Persoonlijk
Ad houdt van wandelen, hardlopen en fietsen, woont samen met Ineke, heeft drie zoons en woont in Heemstede. Hij is lid van de Vereniging van Milieurecht.

Contact
Wil je meer weten over de werkwijze van Ad? Of wil je weten hoe hij je verder kan ondersteunen bij zaken over huurrecht, woonbotenrecht, of vve-recht? Laat dan een bericht achter via ons contactformulier, mail naar helpdesk@habitatconnect.nl, of bel 088-2400700.

Net als onze andere advocaten is Ad geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten (NOvA).

nl_NL