088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Zerliene Kruiver

Zerliene Kruiver – advocaat

De weg naar het omgevingsrecht
Het omgevingsrecht is een complexe puzzel, vol technische details, regelgeving en vergunningen. Deze complexiteit uitpluizen is iets wat Zerliene het liefst doet. Na het behalen van de master privaatrecht en publiekrecht aan de UvA, heeft het omgevingsrecht Zerliene gegrepen. Ze houdt ervan om technisch ingewikkelde zaken duidelijk inzichtelijk te krijgen, om vervolgens tot praktische oplossingen te komen, waarbij ze de belangen van haar cliënten nooit uit het oog verliest.

Menselijke benadering en juridisch scherp
Een voorbeeld van de werkwijze van Zerliene is hoe ze een cliënt hielp om substantiële dwangsommen van tafel te krijgen door menselijk contact en juridische vindingrijkheid te combineren. Deze aanpak weerspiegelt de aanpak van HABITAT advocaten: We streven naar het bieden van A-kwaliteit ondersteuning. Juridisch en strategisch.

Expertise en vrije tijd
Met de nieuwe Omgevingswet op komst, is Zerliene klaar om haar expertise verder uit te breiden. De veranderingen zullen een flinke kluif worden, maar met haar interesse in complexe juridische vraagstukken zal ze de uitdaging zeker niet uit de weg gaan! Buiten het werk geniet ze van fietsen, zwemmen en tekenen.

Ben je benieuwd naar de werkwijze van Zerliene of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel de HABITAT-helpdesk via 088-2400700.

nl_NL