088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Liselotte Molenaars

Liselotte Molenaars – Juridisch medewerker

Liselotte is met veel enthousiasme bij HABITAT advocaten binnengekomen. Ze wil zich de komende periode breed oriënteren om er zo achter te komen welke kant ze precies op wil binnen het recht. Aan alles straalt zij uit dat ze diep in het omgevingsrecht wil duiken. Binnen ons team houdt ze zich bezig met dossiervoorbereiding, contact met cliënten en voorbereidend juridisch onderzoek.

Liselotte is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze de studie Staats- en Bestuursrecht volgde. Hier leerde ze juridische kaders toe te passen op verschillende onderwerpen binnen het het omgevingsrecht, variërend van milieuvraagstukken tot ruimtelijke ordening en bestuursrechtelijke procedures. Inmiddels weet ze dit in de praktijk vlekkeloos uit te voeren!

Daarnaast heeft Liselotte al enige juridische ervaring opgedaan bij Vluchtelingenwerk Nederland, waar zij samenvattingen schreef van relevante jurisprudentie, en dit presenteerde. Ook had zij bij Vluchtelingenwerk Nederland een ondersteunende rol als helpdesk-medewerkster. Met deze eerdere ervaringen op zak neemt ze moeiteloos, en met veel plezier, haar taken bij HABITAT advocaten op zich.

Vrije tijd
Liselotte houdt van gezelligheid. Ze vindt het leuk om met vriendinnen het terras op te gaan, of naar de bioscoop. Ook kan ze genieten van een avondje in het café met haar studievereniging. Verder loopt ze hard, en doet ze aan yoga.

Contact
Wil jij contact opnemen met Liselotte over de aanpak van HABITAT advocaten bij zaken over het omgevingsrecht? Of ben je benieuwd hoe Liselotte als werkvoorbereider ondersteuning biedt aan onze advocaten? Neem dan contact op via helpdesk@habitatconnect.nl, of neem telefonisch contact op via 088-2400700.

Liselotte Molenaars

bekijk vCard

logo_linkedin_92x22

nl_NL