088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Cootje Janovitz

Cootje Janovitz – office manager

Achtergrond
Cootje is een echte Amsterdammer in hart en nieren. Haar Amsterdamse roots zijn diep verweven met haar professionele aanpak, wat zorgt voor een unieke mix van enthousiasme, veelzijdigheid en flair. Haar ruime ervaring, van financiële administratie tot marketing en office management, weerspiegelt haar aanpassingsvermogen en can-do mentaliteit.
Als ‘mensen-mens’ werkt Cootje graag samen met anderen. Ze doet er alles aan om teamgenoten te laten uitblinken en gelooft sterk in de kracht van een team waarin iedereen doet waar hij of zij goed in is. Het opbouwen van persoonlijke relaties met cliënten en collega’s is een onmisbaar onderdeel van haar aanpak.

Cootje’s werkwijze: Dynamisch en veelzijdig
In haar rol als office manager houdt Cootje zich bezig met het onderhouden van contact met cliënten en het beheren van de administratie. Ze vindt het heerlijk om in de verschillende facetten van de kantoordraai te duiken en staat altijd klaar om in te springen waar nodig. Dit maakt haar een onmisbare schakel binnen ons team!

Hobby’s en vrije tijd
Buiten het werk om is Cootje een creatief persoon. Ze geniet van knutselen en doe-het-zelf projecten in haar huis. Ook is ze vaak te vinden toerend op haar scooter door de straten van Amsterdam. Naast haar creatieve projecten en scootertochten houdt ze er ook van om met vrienden en familie te ontspannen op de gezelligste terrassen van de stad.

Ben je benieuwd naar de werkwijze van Cootje of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel de HABITAT-helpdesk via 088-2400700.

nl_NL