088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Renu de Leeuw

Renu de Leeuw – Advocaat

“Met een constante focus op het te bereiken resultaat en een gezonde dosis creativiteit, is de kans op succes het grootst.”

Sinds 2008 is Renu werkzaam als advocaat en houdt ze zich bezig met zowel privaatrechtelijke- als bestuursrechtelijke kwesties. Vanwege haar ruime ervaring met deze rechtsgebieden, behandelt zij als FLEX partner van ons kantoor de procedures die zich afspelen op het snijvlak van het privaatrecht en het bestuursrecht. Het komt namelijk regelmatig voor dat er in bestuursrechtelijke trajecten tevens sprake is van aanzienlijke private belangen en vice versa.

Voor Renu is het belangrijk dat er zowel in aanloop naar – als tijdens de behandeling van uw zaak open, eerlijke en duidelijke communicatie plaatsvindt, zodat u constant weet wat de status van uw zaak is en dus waar u aan toe bent. Door uw zaak met de nodige creativiteit te benaderen en door niet bang te zijn om out of the box te denken, zet Renu zich in om voor u het optimale resultaat te bereiken. Haar maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit het feit dat zij jarenlang op verschillende locaties in Amsterdam gratis inloopspreekuren heeft gehouden en dat zij vrijwilliger is bij Stichting Humanitas.

In haar vrije tijd geniet Renu van zowel klassieke – als hedendaagse pop/rockmuziek en bespeelt ze af en toe zelf de piano of de gitaar. Daarnaast houdt ze ervan om gezelligheid op te zoeken door met vrienden uit eten te gaan, een terrasje te pakken of samen te koken. In de sportschool zijn spinning en bodypump haar favoriete groepslessen.

Net als onze andere advocaten is Renu geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten (NOvA).

nl_NL