088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Mohamed Abdelkader

Mohamed Abdelkader – Advocaat

Een aanpak naar het best haalbare resultaat, daar begint het voor Mohamed allemaal. De casus of hulpvraag vertalen naar uw rechtspositie, bij constant veranderende wet- en regelgeving. Een constructief gesprek met het bevoegd gezag, de buren, een bedrijf of een andere betrokkene of het opbouwen van juridische stappen om de aandacht te krijgen voor het oplossen van een probleem. Dat is Mohamed. Ondernemen zit in zijn bloed. Hij is dus sensitief op de belangen die er (kunnen) spelen, hij zoekt kansen om te grijpen en verliest doelen niet uit het oog.

Mohamed heeft het hart op de goede plaats en is maatschappelijk betrokken. Jarenlang heeft hij op vrijwillige basis naast ander werk, met veel passie en enthousiasme dak- en thuisloze jongeren gratis van juridisch advies voorzien en bij de rechtbank ondersteund.

In eerdere functies heeft hij bij de overheid als bestuursrechtjurist ervaring opgedaan bij verschillende gemeenten.

In zijn vrije tijd leest Mohamed graag literatuur en geniet hij van films. Een terras werkt echt als een magneet op hem om vrienden en familie te ontmoeten. Sporten hoort er nadrukkelijk ook bij. Tijdens het hardlopen ontstaat bij Mohamed ruimte voor creatieve oplossingen en komt hij weer lekker in zijn lijf na een dag achter een beeldscherm.

Net als onze andere advocaten is Mohamed geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten (NOvA).

Mohamed Abdelkader

bekijk vCard

logo_linkedin_92x22

nl_NL