088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Boris Kocken

Boris Kocken – Advocaat

Boris Kocken is gespecialiseerd in het bestuursrecht, omgevingsrecht en bestuurlijk organisatierecht. Hij heeft Internationaal en Europees recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. In 2009 rondde hij de Grotius-specialisatieopleiding af in het omgevingsrecht. Eerder werkte hij als advocaat bij verschillende advocatenkantoren, en bij landelijke overheidsorganisaties.

Boris heeft ruime ervaring op onderwerpen die spelen in de relatie tussen bedrijf en particulier enerzijds en overheid anderzijds. Denk hierbij aan (omgevings)vergunningen, handhaving, milieu, planschade, evenementen, bibob-zaken, openbare orde en veiligheid en subsidies. Je kan van Boris deskundig en helder juridisch advies verwachten. Maar hij schroomt zeker niet om te procederen als dat nodig is.

Boris is lid van de vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A), de Vereniging van Milieurecht Advocaten (VMA) en de Vereniging van Bestuursrecht (VAR). Daarnaast is hij actief als voorzitter van de bezwaarschriftencommissies van Beuningen en Eindhoven en als lid van de bezwaarschriftencommissie van Noordwijk.

Boris is in zijn element op het water. Hij zeilt graag op zee en hij roeit regelmatig op het binnenwater. Daarnaast trekt hij graag de natuur en de bergen in.

Flex-partner
Boris Kocken is bij HABITAT advocaten aangesloten als Flex-partner. Naast zijn werkzaamheden bij HABITAT advocaten is hij eigenaar van het kantoor Vyborg Legal.

Ben je benieuwd naar de werkwijze van Boris of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel de HABITAT-helpdesk via 088-2400700.

Net als onze andere advocaten is Boris geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)

nl_NL