088-2400700      
Keizersgracht 62, 1015 CS Amsterdam

Eline Janssen

Eline Janssen

Als proactieve werkvoorbereider werkt Eline nauw samen met onze advocaten en helpdeskmedewerkers. Ze verzorgt de dossiervoorbereiding, doet voorbereidend juridisch onderzoek en heeft veel contact met onze cliënten. Eerder deed Eline juridische ervaring op bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen, waar ze beoordeelde of mogelijk gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire in aanmerking kwamen voor een compensatieregeling.

Studie
In 2019 rondde Eline haar Hbo-rechten opleiding aan de HAN Hogeschool in Nijmegen af. Hierna studeerde ze International and European Law aan de Universiteit van Tilburg. Vanuit haar interesses in het milieu en klimaat besloot ze dieper in het omgevingsrecht en milieurecht te duiken. Zo deed ze o.a. onderzoek naar de ontwikkelingen rond de nieuwe omgevingswet. Bij HABITAT advocaten gaat ze hier ongetwijfeld meer over leren!

Vrijwilligerswerk
Naast studeren en werken hield Eline zich de afgelopen jaren met nog meer bezig. Als vrijwilliger was ze betrokken bij Milieudefensie, waar ze op de juridische afdeling jurisprudentie onderzoek deed. Ook biedt ze juridische ondersteuning aan een werkgroep van de haven in Heijen. Tijdens haar studie schreef Eline juridische artikelen voor het faculteitsblad SecJure, van Tilburg Law School. Bezig is ze in ieder geval continu.

Persoonlijk
In haar vrije tijd vindt Eline het leuk om te wandelen en de natuur in te trekken. Ook zoekt ze graag het terras op met vrienden. Sinds kort heeft ze er ook een nieuwe hobby bij, ze vindt het namelijk leuk om te bakken en te koken.

Contact
Ben je benieuwd hoe Eline vanuit haar rol als werkvoorbereider samenwerkt met onze advocaten en de helpdeskmedewerkers? Neem dan contact op via het e-mailadres helpdesk@habitatconnect.nl, of neem telefonisch contact op via 088-2400700.

Eline Janssen

bekijk vCard

logo_linkedin_92x22

nl_NL